skip to Main Content
0524 - 51 26 40 info@hemmes.nl

Waarom een NorthStar waterontharder:

  • Geen kalkaanslag meer op uw sanitair en kranen
  • Bestaande kalkaanslag lost op
  • Besparing op de energierekening
  • U heeft 50 – 75 % minder zeep- en schoonmaakmiddelen nodig
  • Thee aanslag is verleden tijd

Met een waterontharder zal de levensduur van uw wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat en kranen worden verlengd. Tevens is kalkaanslag in uw badkamer met een waterontharder voor goed verleden tijd.

Geen negatieve effecten van kalkaanslag meer
Met een North Star waterontharder bent u decennialang verzekerd van kalkvrij water in uw hele woning. Kalk veroorzaakt veel negatieve effecten en kost u honderden euro’s per jaar. Denk alleen maar aan de kalkaanslag op uw sanitair en apparatuur, zoals combiketel, wasmachine, vaatwasser, cooker, koffiezetapparaat etc.

Sterker nog bestaande kalkaanslag verdwijnt!

NorthStar ontharders voldoen aan de hoogste eisen van de voedingsindustrie. De North Star waterontharders hebben een uniek besturingssysteem, waardoor ze geschikt zijn voor centrale ontharding en geen problemen geven met betrekking tot de drinkwaternormen.

Lange levensduur en 15 jaar garantie

De levensduur van de NorthStar waterontharders is zeker 30 jaar. Doordat er zich een minimale hoeveelheid bewegende elementen in deze waterontharder bevinden, is er praktisch geen mechanische slijtage. De onderdelen in de waterontharder worden op maat gemaakt en zelf geproduceerd. U krijgt 15 jaar volledige garantie, ook op elektronica.

Kijk voor meer informatie ook op: www.waterontharding.nl of bel 0524 – 51 26 40

Back To Top