skip to Main Content
0524 - 51 26 40 info@hemmes.nl

De gemiddelde energierekening van Nederlandse huishoudens bestaat voor meer dan 70% uit kosten voor verwarming en warm water. Het resterende verbruik wordt onder meer verdeeld over verlichting, koken en andere elektrische apparatuur. Kortom, ons wooncomfort biedt een bijzonder groot besparingspotentieel.
In de meeste woningen wordt de verwarming geregeld met een centrale thermostaat die de warmte regelt voor de gehele woning. Dit houdt in dat wanneer slechts een van de bewoners thuis is, meestal het hele huis warm wordt gehouden. Ook de vertrekken die geheel niet worden gebruikt. Dat vinden de meeste mensen normaal, want de woning moet immers comfortabel zijn. En dat mag best iets kosten. Maar in de tijd van stijgende energieprijzen wordt men zich steeds bewuster van de prijs van comfort

Hoe?
Evohome biedt een energiezuinige oplossing: comfort op maat. Warmte daar waar het nodig is. Door de temperatuur in elke kamer te regelen op basis van warmtebehoefte kunnen besparingen worden bereikt tot 30%! evohome is draadloos regelsysteem waarmee de verschillende kamers elk hun eigen temperatuurinstelling krijgen. De woning kan vrij worden ingedeeld in verschillende comfortzones (zone = gebied) die elk centraal geregeld kunnen worden via de evotouch.

Download hier de folder!

Start hier de Evohome-configurator

Back To Top