skip to Main Content
0524 - 51 26 40 info@hemmes.nl
Bespaarmarkt Te Diever.

Bespaarmarkt te Diever.

Op donderdag 22 februari organiseert de gemeente Westerveld als partner van het Drents Energieloket in samenwerking met u een Bespaarmarkt in het gemeentehuis in Diever. Alle inwoners van de gemeente Westerveld zijn hierbij van harte welkom.
De Bespaarmarkt is onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, een initiatief van het Drents Energieloket. Het doel van de campagne is alle Drentse woningen warm, comfortabel en energiezuinig te maken en huiseigenaren te adviseren en te ondersteunen bij het isoleren en duurzaam verwarmen van de woning.
Tijdens de Bespaarmarkt staat de bedrijvenmarkt centraal. Inwoners kunnen op de bedrijvenmarkt met alle deelnemers in gesprek gaan over het nemen van maatregelen op het gebied van isolatie en duurzame energie. Daarnaast worden verschillende presentaties gehouden over isolatiemaatregelen, duurzame verwarming en financiële mogelijkheden.
Het programma
Vanuit de grote zaal temidden van de bedrijvenmarkt:
– Welkom door de wethouder
– Opening bedrijvenmarkt en toelichting op deelnemende bedrijven/organisaties (DEL)
In de twee kleine zalen, doorlopend als aanvulling op de bedrijvenmarkt:
Korte presentaties over isolatiemaatregelen en duurzame verwarming (max 15 min. per presentatie met tussenpozen van 15-20 min.)
Deelnemers
JB Home
Isocoat
Bouwbedrijf Van Dijk
Hemmes Installatietechniek
Takkenkamp Isolatie
Installatiebedrijf Dick Sjabbens
Gemeente Westerveld
Drents Energieloket
Datum en locatie
De Bespaarmarkt in Diever is op donderdag 22 februari a.s. en start vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis in Diever (Raadhuislaan 1, 7981 EL Diever).
 
De Bespaarmarkt, onderdeel van de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’, trekt deze winter door Drenthe. De Bespaarmarkt is een initiatief van het Drents Energieloket; een samenwerking van de Drentse gemeenten, provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Uneto-VNI, de Natuur en Milieufederatie Drenthe, Buurkacht en SLIM wonen met energie.
 
https://spits-online.nu/platform/8yTg26rzFmW0o5EFh7Sa/cbp/8bdd9025c9019c4033237105f272e6a1&u=aHR0cDovL3d3dy5kcmVudHNlbmVyZ2llbG9rZXQubmw=
Back To Top